Frisian Gem - Finland | Kooikerhondje and Stabyhoun

Planning litters

 

Kooikerhondje

Pentue suunnitteilla Vonnelle (Frisian Gem Chris Chevonne) loppuvuodesta 2016 – alkuvuodesta 2017. Lisätietoa ja kuvia tulevasta yhdistelmästä lähempänä ajankohtaa.

kooikerhondje puppies

 


Stabyhoun

Seuraava stabyhoun pentue suunnitteilla mahdollisesti aikaisintaan kahden vuoden kuluttua (s. 2018) nähtyäni millaisia aikuisia vuosi sitten syntyneistä, Musken ja Hittin pennuista on tullut. Suunnitelluista ja syntyvistä pentueista tiedotetaan rotua harrastavien yhdistysten sivuilla, kuten myös kasvattajien omilla kotisivuilla (kasvattajien yhteystiedot löytyvät yhdistysten sivuilta):

FSCF:n (The Frisian Staby Club of Finland)
Suomen Stabyhounkerho

 

kooikerhondje puppies

Contact

Aila Murto

+358 40 569 5552

Suomen Kennelliiton kasvattajasitoumus 

Jäsen:
Suomen Kennelliitto 
Suomen Spanieliliitto ry
Suomen Koirankasvattajat ry (SuKoKa)
Suomen Kooikerhondje ry 
Vereniging Het Nederlandse Kooikerhondje 
FSCF – The Frisian Staby Club of Finland ry
Nederlandse Vereniging Voor Stabij- en Wetterhounen

Suomen Stabyhounkerho www.stabyhounkerho.com

Hankkimassa ensimmäistä koiraa?

Hyödyllistä ja erittäin suositeltavaa lukemista ennen pennun saapumista kotiin kaikille, mutta etenkin uusille pennun omistajille: Kennelliitto/Ilmainen koiranomistajan peruskurssi verkko-oppimisena 
Salme Mujunen: Pennun polku puolivuotiaaksi. Koirataito SM.  Suosittelen myös lämpimästi tutustumaan kirjallisuuteen ja luotettaviin nettiartikkeleihin liittyen pennun sosiaalistamiseen niin kasvattajan luona kuin pennun muuttaessa uuteen kotiinsa. Uudessa kodissa pennun sosiaalistaminen aloitetaan melko välittömästi pennun saapuessa kotiin ja sitä jatketaan säännöllisesti ainakin vuoden ikään asti. Tästä aiheesta lisää myös kotisivuillani sen jälkeen, kun kirjoittamani artikkeli on julkaistu sovitusti ensin toisaalla.

 

Marikoo Kotisivuratkaisut

© Frisian Gem / Aila Murto